26.7.06

Unta ja valvetta

Näen aamulla puoliunta kännykästä, jossa on epilointipää. Olen kännykkäkaupassa, omani ei ole herättänyt, ja olen päättänyt vaihtaa sen. Myyjä koettaa innostaa minua puhelimiin, josta toisessa on kärjessä hieromasauva (tämä osuus unta on todella kuvitteellinen, sillä en ole ikinä nähnyt hieromasauvaa livenä) ja toisessa sellainen hampaiden välit puhdistava vesisuihku, jollainen oli muotia yhdeksänkymmenluvun sähköhammasharjoissa. Koetan selittää hänelle, miksen tahtoisi kaivaa sporassa laukustani tärisevää hieromasauvapuhelinta ja että hammaslanka ajaa mainiosti vesisuihkun asian - itse asiassa suihku kun kutittaa ikenissä niin, ettei laitetta yksinkertaisesti voi käyttää. Mutta epilaattori, sitä tarvitaan. Myyjä väittää, että olen masokisti. Tutkin pyörivää pinsettipäätä, löydän ajorajaimen sisältä pari juurineen nykäistyä koeajokarvaa.

Herään ennen kuin etenen tiskille saakka. Kännykkäni piippaa herätystä. Omalaatuinen uni: minullahan on jo epilaattori, joka surisee ja sanoo ROKS aina kiskaistessaan karvan ihosta ja tuntuu samalta kuin säärtä sivelisi nokkosin.
Syön aamupalaksi kaakaojauheella maustettua soijajugurttia ja arvon, onko metsässä kuuma. Olemme menossa mustikkaan koiran ja muistikirjailijan kanssa. On hyvä tehdä muutakin kuin töitä. Freetöissä on se hyvä puoli, että niitä voi puskea unettomina öinä ja sitten käyttää päivät johonkin järkevään. Vaikka kyllähän minä lopulta nukahdin taas, myöhään.

Makasin eilen pitkään valveilla ja katselin ikkunanpäällishyllyä, josta Kaliforniannainen haki tyttärensä rintakuvan. Hyllyllä on nyt aukko. Tunnen itseni kaikin puolin vanhaksi naiseksi tätänykyä. Se johtuu seurasta, jossa liikun. Ja silti on ihmisiä, jotka kuvittelevat loukkaantumista, mikäli puhuisivat suoraan.

Viimeiset ajatukset illalla ennen unta ovat: tahtoisin syödä nopeammin, jalat pitäisi taas epiloida, josko leikkaisin otsatukan, mitähän Immanuel Kant olisi ajatellut koiran flexitaluttimesta, onnistuisinkohan vielä joskus vain nukkumaan jonkun miehen vieressä, miksi joku voi ajatella kasvissyönnin tuovan merkitystä elämään vuosikaudet, ja onko totta, että on olemassa jokin orgasmimyytti, josta Lupiinissa puhutaan (ei niin päin, että onko ihmisiä, jotka uskovat sellaiseen, vaan niin päin, että voiko olla totta, että jollekulle saattaisi olla helpompi saada orgasmi muutoin kuin yhdynnässä - eikö jokin vekotin olisi vain liian huvittava pilatakseen tilanteen pyhyyden?).

Päiväunta edeltävät paremmat asiat: hehkuvien vadelmalamppujen ja vahapäällysteisten, pälyilevien mustikoiden rasiointi ja pakastaminen. Olemme kävelleen kuriilienlehtikuusimetsää, dahurinlehtikuusimetsää, euroopanlehtikuusimetsää ja jättimäistä haavikkoa, ja piennar on ollut vadelmaa täysi. Lentokoneet ovat lipuneet matalalta yli. Nukun ilman unia, väsymys on lämmin kaivo, jossa lojumme koiran kanssa, kunnes auringonläikkä siirtyy pielukselle ja kello on lähes seitsemän illalla.

On ryhdyttävä työhön ja tehtävä sitä myöhään saakka. Päiväunen jäljiltä päänsisus on yhtä takkua.

6 Comments:

Blogger anu said...

Tottakai monille on helpompaa saada orgasmi muutoin kuin yhdynnässä, mutta käsittäääkseni sillä tarkoitetaan siis esim. oraaliseksiä tai käsin hyväilyä. Eli ts. monelle ei ole helppoa saada emätinorgasmia. Lupiinin juttu saattoi olla hieman harhaan johtava, mutta käsittääkseni tuon "ei-orgasmia-yhdynnässä -jutun" idea ei ole se että orgasmi olisi helpompi saada jollain sauvalla, vaan jotenkin muutoin kuin työtämällä asioita emättimeen ylipäätään.

26/7/06 19:24  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Nuo vadelmat kuulostavat ihanilta. Minä ajattelin yrittää löytää täältä ainakin mustikkapaikan, jos kuivuus ei ole pilannut kaikkia. Vadelmat olisivat vielä parempia mutta niiden löytäminen tuntuu aika vaikealta täällä, ainakaan sellaisesta paikasta joka ei ole aivan tien vieressä.

26/7/06 19:33  
Blogger Karri Kokko said...

Mukavassa seurassa, IRL ja aiheenkin puolesta. Et sinä, emme me, niin vanhoja vielä ole.

26/7/06 20:16  
Anonymous Anonyymi said...

mitä mieltä immanuel sitten luultavasti olisi flexitaluttimesta? :D

27/7/06 08:21  
Blogger Veloena said...

Huooh, Immanuel. Enpä tiedä. Mitä hän mahtaisi ajatella kaupungista, jossa on niin tiuhoja autoja, että koiran pitää olla kytkettynä?

27/7/06 09:43  
Blogger lupiini said...

Löysin viittauksen omaan blogiini vasta nyt, luultavasti kukaan ei enää huomaa että kommentoin, mutta teen sen silti :)

Meinasin esimerkiksi sitä, että tilanne, jossa nainen feikkaa orkkua (olen kuullut monen tekevän näin) on kummallekin osapuolelle harmillinen. Nainen ei saa, mies ei opi. Moni nainen tuntee myös huonommuutta siitä, ettei saa yhdynnässä luullen useiden saavan, vähän samaan tyyliin kuin kaikki teini-ikäisenä uskovat toisten olleen sänkypuuhissa aikaisemmin kuin itse, vaikka oikeasti harva on ollut. Tätä meinasin kollektiivisella valheella. The big O on toki mahdollista saavuttaa yhdynnässäkin, eivätkä kaikki apuvälineet pidä ääntä :) Orange seeds taisikin kiteyttää pointtini viimeisessä lauseessaan.

8/8/06 01:18  

Lähetä kommentti

<< Home

<