26.2.06

En kyllä tajua

Miten darrassa voi olla näin kamala olo. En mielestäni juonut erityisemmin paljon, mutta yhtäkaikkisesti olen aivan hirvittävässä kunnossa. Ja surullinen kuin mikä.

Ehkä pitäisi keskittyä pelkkään työntekoon. Ehkä pitäisi elää taviselämää, paitsi että kertoisiko joku miten sellaisen saa. Ehkä ei pitäisi ikinä ajatella mitään, eikä oikeastaan koskaan edes astua ovesta ulos. Eikä kutsua ketään sisään.

Ohhoh, kunnon darratilitystä. Olen näemmä tarrapaperimaisesti saanut ahdistustartunnan kaikista eilen illalla kuuntelemistani jutuista. Rajojani uhmaten aion mennä pulkkamäkeen ja aurinkokävelylle, ja sitten vanhempieni luokse saunomaan.

Oletan saunan paikkaavan minut. Viinaa ei koskaan pitäisi nauttia. Tällaisesta menee aivan rikki. Kirjoitan muistilapun: "ei viinaa. liikuntaa. unta. töitä." Epäröin hetken, ja sitten lisään viimeiseksi sanaksi listallani: "yksinoloa."

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tänään joka ikinen krapulainen perussuomalainen toipuu krapulasta katsomalla ikimuistoista lätkäpeliä klo 15! Minä ainakin. ;)

26/2/06 14:17  
Blogger Tony said...

Krapulassa yleensä ahdistaa jo ihan tavallisetkin asiat. Saatikka kun on jotain oikeasti ahdistavaa. Kiva, että kävit tuulettumassa. :)

26/2/06 17:42  
Blogger Eeva said...

Vaasassa oli tänään kaunis auringonpaiste. (vaikka eilen oli liikaa sitä samaa ainetta. Jos juo, niin sitten viiniä. Mutta aina ei muista) Kävin hautausmaalla. Ei kenenkään tutun hautaa, tuntemattomia kohtaloita ja elämiä.
Halusin kertoa tämän.

26/2/06 21:28  
Blogger Veloena said...

Hurina, Hurina. Minäpä raahasin miehiä jäälle. Ehkä en kyllä olekaan perussuomalainen.(Meinasin kirjoittaa perussuolainen, sekin varmaan olisi hyvä ilmaus...) Sedät kyllä kävivät keskustaan päästyämme Ursulassa auringonoton jälkeen vähän levottomiksi ja alkoivat tiedustella jo vastaantulijoiltakin tuloksia...

Minähän olen siitä raivostuttava ihminen, että minusta on aina mukavampaa jos Suomi häviää, niin ei tarvi kuunnella kännistä uhoa kaduilla :D

Niin, aina ei muista. Minä kyllä join skumppandaaleria - loistavaa luomucavaa - enimmäkseen ja sitten boolia. En TODELLAKAAN ole selvillä, monta lasia, lasikin hukkui useamman kerran illan aikana.

Täälläkin oli niin kaunista, aurinkoista lämmintä, aivan uskomatonta, kevät tulee sittenkin. Hehkutinkin jo Ursulan terassilla miten kiva on kesällä mennä bikineissä piknikille ja sain selville, että keskustelukumppanit eivät harrasta suokkibikinöintiä kuin ani harvoin. Herramunjee.

Koko maailma pitää sivistää kertaheitolla. Siis mitä muuta kesä on kuin bikinipiknikkejä Suomenlinnassa ystävien kanssa? Ensi kesänä voisi pitää semmoisen blogikokouksen!!!

Eikö olekin ihana idea?

27/2/06 01:26  
Anonymous Anonyymi said...

Bikinipiknikki kuulostaa hyvältä, jos vain bikineihin pukeutuminen on vapaaehtoista. Jos ei ole juuri mitään päällä, niin sitten minulla ainakin on kovin itsetietoinen olo ja on vaikea keskittyä tutustumaan tuntemattomiin ihmisiin! Vaatteiden sisällä on turvemmassa. ;)

28/2/06 18:17  

Lähetä kommentti

<< Home

<