1.12.05

Livebloggausta perjantaina

Mainostanpa tässä kyynelehtimisen lomassa (enhän toki pikkujouluissa kauaakaan kestänyt, kun piti paeta itkemään kadulle ja kotiin, vaikka Merisusi ystävällisesti hoputtikin mut ruokapöytään sen verran nopsaan, että sain juuri ja juuri viimeisen dolmatheksen) että huomenna Dodon toimistolta liveblogataan - Lipsanen ja Ruso ovat vauhdissa ja olen lupautunut kirjaamaan. (Ei hätää - osaan kymmensormijärjestelmän joten kykenen nakuttamaan vaikka maailma olisi pelkkää suolaista sumua.)

Lukekaapa siis huomenna illalla Lipsanen ja Ruso, jee. Tai tulkaa katsomaan sitä ihmettä, kun kirjaan setien ajatuksia koneelle. Tosin kyllä kirjoitan sujuvimmin silloin, kun kukaan ei tuijota. Mutta kukapa ei.

Livenä, siis. Vaikka emmepä me muutkaan blogatessamme kylmenneitä ole, vaikkemme yleensä erikseen mainostakaan olevamme livenä koneella...

2 Comments:

Blogger Sisatto said...

Äh, että mää oon huono. En yhtään ehtinyt jutella sun kanssa niissä pikkujouluissa, vaikka olet yksi niistä ihmisistä joita näen liian harvoin.
Meillä oli pileissä kiinnostava keskustelu vanhenemisesta ja ajattelin että haetaanpa Veloena tänne juttelemaan, mutta olitkin jo lähtenyt. Varmaan puoli tuntia tosin toivoin että olisit ilmaantunut vielä jonkin nurkan takaa tai sohvien lomasta :)

2/12/05 15:00  
Blogger Veloena said...

Hmmjoo. Olisin kyllä jäänyt pidempään jos olisin voinut.

Kipuilu on perseestä.

2/12/05 23:15  

Lähetä kommentti

<< Home

<