2.5.06

Pöhhis

En jaksa valittaa pitkällisesti, mainitsenpahan vain, että olen juhlinut vappua liian perusteellisesti. Nyt istun työpaikallani ja tahtoisin pitää aurinkolaseja täällä hämärässäkin. Tammihiiri on lähtenyt vipisemään takaisin pohjoista kohden ja ensi yön nukun taas sängyssäni ihan yksin ilman ystävättären rauhallista tuhinaa. No mutta, onhan minulla lihava harmaa kolli.

Ystävä kehottaa minua henkistymään, koska naisissa juuri henkisyys on viehättävää. Koetan kuvitella mitä henkistyminen on, ja tulen siihen tulokseen, että se on jotakin muuta kuin se, mitä vappuna teemme viltillä, kun nauran puolisen tuntia vahinkoläpälleni odota hetki niin röyhtäisen tämän lasin tyhjäksi. Kuvittelen sen olevan myös jotain muuta kuin kuukautiskupista puhumista. Tai varpaiden teippaamista tanssituntia ennen, jotta jaksaa tunnin lopullakin hymyillä ja olla painovoiman yläpuolinen, kevyt ja täsmällinen. Ei hemmetti, henkisty nyt sitten tässä.

En voi muuttua ilmaksi enkä sanoiksi enkä edes halua.

9 Comments:

Blogger pagisija said...

"Ystävä kehottaa minua henkistymään, koska naisissa juuri henkisyys on viehättävää."

Suorastaan ihastuttavan viktoriaanista! Lienee suorassa suhteessa korsetin nauhojen kireyteen ;D?

(Naisellisen henkisyyden vaaliminen kuulostaa sitä paitsi siltä, että siinä jää väistämättä nälkäiseksi; ei liene kovin henkistä syödä hyvällä ruokahalulla miehen annoksia salaatin pyörittelyn sijaan?)

2/5/06 16:47  
Anonymous Venni said...

Aiempaan viitaten: halkolaituri on yksi mun suosikkipaikoista koko kaupungissa. Siellä on hyvä setviä päätään, kun tuuli tarttuu tukkaan ja Tervasaari on siellä, missä aina ennenkin.

2/5/06 17:35  
Blogger Eufemia said...

Ystävä kehottaa minua henkistymään, koska naisissa juuri henkisyys on viehättävää.

Tuo on yhtä ymmärrettävää kuin Panun vastikään muistelema kehotus lisätä sonkeutta, kompukkuutta tai humpeloisuutta.

2/5/06 20:48  
Blogger Mikko said...

Henkisyys on tietysti uskoa horoskooppeihin, ennustajaeukkoihin ja tarot-kortteihin.

3/5/06 00:08  
Anonymous Anonyymi said...

niin muuten, kuukautiskupista, jos vois siirtää henkistymistä vielä hetken? mä nimittäin ihmettelin niitä eilen ruohonjuuressa, mutta mistä hiidestä sen voi tietää, että pitääkö esim. hankkia sellainen, joka on luonnonkumia. sitten niitä oli eri kokoisiakin! pitääks niitäkin olla erilaisia eri vaiheisiin?

3/5/06 08:07  
Blogger Veloena said...

Silikoni allergisoi kumia vähemmän, siksi valitsin itse Divan. (Oh how spiritual...) Ainakin musta se isompi koko (pluskolkyt) on aivan jees. Saisi olla isompi, vaikka ehkä se ei sitten enää mahtuisi, ööh, henkisyys jatkuu, mutta toisaalta, kiitos mitta-asteikon, olen saanut selville kuukautisteni olevan muin kuin henkisin mittarein sangen runsaat.

Viktoriaanisuus onkin ihastuttavaa. Oh, ja voih. Mätän ruokaa kuin hevonen mutta niin kauan kuin mahdun farkkuini ei nokkaani tulla siitä koputtelemaan. Säännönmukaisesti taidan syödä enemmän kuin läsnäoleva mies.

Mutta minulla on pieni suu. Se on viktoriaaninen. Ja tykkään keijukaisista :D

3/5/06 09:41  
Anonymous Anonyymi said...

tack takc! otan sanasi vastaan ja tutkiskelen niitä aortassani, kunhan minulla on seuraavan kerran 30 euroa ja seison ruohonjuuressa miettimässä kuppikokoani.

minusta on kyllä viktoriaanisuus kaukana (vaikka epäilen, että oikeasti viktoriaaniset naiset ovat punehtuneita ja heidän hameissan on ruohotahroja heti kun pääsevät järjestelmällisestä kartanopuutarhasta sen laitamilla sijaitsevaan villiintyneeseen metsään) sen jälkeen kun toissapäivänä hankin stetsonin!

4/5/06 07:55  
Blogger Veloena said...

No viktoriaanisuushan on terminä huvittava, koska kuningatar Vee oli kaikkea muuta kuin siviä.

Se kaksinaismoraali, huooh. Naiset saavat olla alastomia jumalattaria kukkakedoilla, myyttisiä valuvakankaisia sankaritarSalomeja ja ties mitä, mutta auta armias, jos arjessa nilkka vilahtaa.

Minusta tuntuu, ettei tuolta ole koskaan kunnolla poistuttukaan. Rankaisu esim. kuukautisista ääneen puhumisesta miesseurassa on niin kova sosiaalinen poissulkeminen, että pitää olla pahasti päästään sekaisin siihen ryhtyäkseen. Ja se on TAJUTTOMAN RAIVOSTUTTAVAA.

4/5/06 09:33  
Anonymous Anonyymi said...

niinpä! ellei ole joku hyvä selitys, esim. että mies pyörtyy kuullessaan puhuttavan kuukautisista, mitä tapahtuu myös.

naiseus on vaikea laji, pitää olla raudanluja uskaltaakseen olla joskus, edes joskus, todella viettelvä, viehättävä, ihana kuin kielletty hedelmä tms jne!

moniko naispomo esimerkiksi uskaltaa olla ihana kuin kielletty hedelmä? minusta tässä lähestytään ongelmaa-

4/5/06 11:44  

Lähetä kommentti

<< Home

<