4.11.05

Mainos

Lupasin joskus mainostella tänne Dodon kirjoittajapiiriä, kunhan päivät saadaan fiksattua. Nyt on saatu - siispä:

Kutkuttaako kynänpäätä tai haluatko varmemman otteen tekstistä?

Tervetuloa Dodo ry:n kirjoittajapiiriin!

Dodossa alkaa toimia ensi tammikuussa kirjoittajapiiri, jossa kehitämme yhdessä kirjallisen ilmaisun taitojamme. Tavoitteena on tutustua erilaisiin kirjoittamistyyleihin ja kokeilla niitä yhdessä. Etenemme yhteisten harjoitteiden kautta ja opimme tunnistamaan omat vahvuutemme. Piirissä tekstisi käydään halutessasi läpi, eli tuotetusta tekstistä saa myös palautetta.

Kirjoittajapiiri on mainio tapa pitää yllä ja hioa vanhaa taitoa tai vaikka vain totutella ajatukseen, että osaa halutessaan kirjoittaa runon tai lehtijutun.

Perjantaina 11. marraskuuta kokoonnumme Dodon toimistolle Vironkatu viiteen, Kruununhakaan, kello 18 suunnittelemaan tarkemmin kevään ohjelmaa. Jos haluat osallistua kirjoittajapiiriin, pyrähdä tuolloin paikalle kertomaan, mitkä asiat ja tekstityylit sinua eniten kiinnostavat. Tarjolla on myös glögiä ja piparkakkuja!

Jos olet kiinnostunut piirin toiminnasta, mutta et pääse 11.11. paikalle, otathan yhteyttä piirin yhteyshenkilöihin, niin liitämme sinut kirjoittajapiirin sähköpostilistalle!

Kutsua saa välittää eteenpäin kirjoittamistaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille.

TERVETULOA! toivottavat Meri & Jepa Dodosta

Yhteyshenkilöt: Meri Siippainen, meri.siippainen [at] dodo.org tai Jepa Leväsvirta, jepa [at] dodo.org

(Mikä Dodo on?)


Lisättäköön vielä se, että kun kerran kyse on ympäristöjärjestön junailemasta koulutuksesta, aiheet polveilevat pitkälti ihmisen ja ympäristön rajamaastossa - eli melkein missä tahansa koetussa.

2 Comments:

Blogger Marimba said...

Samat. Ni!

4/11/05 20:45  
Blogger Veloena said...

IDEAN SAA KOPIOIDA TOISIINKIN KAUPUNKEIHIN, darlings.

4/11/05 21:25  

Lähetä kommentti

<< Home

<