25.11.05

Älä osta tietokonetta -päivä

Hyvää älä osta mitään -päivää!

Aion tänään hankkia itselleni kannettavan tietokoneen, kaapelimodeemin, vedenkeittimen yms. pientä sälää - jälleen kerran älä osta mitään -päivänä. Sori maailma, erot eivät päiviä paljon katsele. Ja onhan mun saatava duunata koneella. Kirjoitettava, siis.

Uhh.

Mainittakoon, että tavarani ovat nyt uudessa kämpässäni, joka on naisen sukuelinten muotoinen (edestäpäin katsottuna). Luonnehdinta kuvaa psyykkistä tilaani - pää on taas pinnalla. Kirjoitan tätä tekstiä entisessä kodissani Käpylässä, olen hakemassa täältä nastarengastettua pyörääni ja joitain keramiikkaesineitä sekä kameraa - jotta voin joskus flickrata, miltä kämppä näyttää. Kunhan ensin saan koneen ja modeemin ja asennan kuvankäsittelyohjelman ja niin edelleen ja niin edelleen.

Olen käynyt lounaalla ja minulle on väläytetty ideaa tietokirjan kirjoittamisesta eräästä itselleni rakkaasta aiheesta. Voitte siis arvata, että liikun korvat höröllä ja tahdon sen koneen itselleni mahdollisimman pian kolutakseni kaiken oleellisen tiedon netistä ja tehdäkseni hyvää jäsennystä, sommittelua ja ideointia.

Muutenkin, elämä selkiytyy hieman. Haluaisin halata jokaista vastaantulijaa. Ja jos näette minut, saatte halata. Olen hieman yksinäinen ja kieppuva, mutta oudolla tavalla rauhallinen ja hereillä. Omituista kyllä, eilisen panikoinnin ja eestaasjuoksemisen, itkuilun ja sensellaisen jälkeen olen luottavainen ja itsevarma pitkästä aikaa.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hienoa kuulla (?) lukea, että fiiliksesi on jo parempi. Onnea vielä omaan kotiin!

-satunnainen lukijasi

25/11/05 13:50  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Paljon onnea uuteen kotiin :) Tietokirja kuulostaa hienolta.
Minä en edes tajunnut älä osta mitään -päivää (sen siitä saa kun ei seuraa mitään tiedotusvälineitä), ostin ison kassillisen taitelijatarvikkeita projektiini.

25/11/05 14:22  
Blogger Veloena said...

Tuntuupa virtuaalihalauskin hyvältä :).

En minäkään olisi muistanut äom-päivää, ellei Kissa olisi rähissyt mulle asiasta. Perinteisesti olen aina onnistunut JUURI silloin ostamaan vaikka mitä.

Tietokonetta en vielä saanut ostettua. AJattelin ostaa Macin kannettavan, mutta ne on VALKOISIA. Kaikki valkoinen tarkoittaa huushollissani likasormenjälkistä. Huokaus.

26/11/05 10:11  
Anonymous Anonyymi said...

IBM:n (nykyään Lenovo) kannettavissa on paras näppis, ja ne on muutenkin kestäviä ja hyviä.
http://www.pc.ibm.com/europe/thinkpad/index.html?fi&fi&cc=fi

26/11/05 12:15  
Blogger Kati Parppei said...

Onnea :)! Toivottavasti kotiudut uuteen pesääsi. Tässäpä virtuaalinen tupaantuliaiskukka
--<-@
(kasvava olisi toki mukavampi...)

26/11/05 13:50  
Anonymous Anonyymi said...

Se valkoinen Mac, eli iBook, on pinnaltaan kiiltävää muovia. Siitä on helppo pyyhkiä sormenjäljet pois, vaikkapa monitorinpuhdistusaineella.

27/11/05 23:03  

Lähetä kommentti

<< Home

<