17.2.05

Uusi ulkoasu / Galleriassa

Nauttikaa tai kärsikää, miten vaan.
Kyllästyin tähteen, ja turkoosiin yläpalkkiin.
Tekstin minimaalisuuteen, vaikka kieltämättä se toimiikin hyvin keski-ikäissuodattimena.
On muuten ihan hassua: rakastan sinistä, vaikken osaa käyttää sinisiä vaatteita. (Farkkuja ei lasketa.)*******
Galleriassa ihmisillä on erilaisia vaatteita. Pilkkihousuja, kumisaappaita, luolamiessaappaita, korkokenkiä, minkkiturkkeja ja -lakkeja, villamyssyjä, venäläishuiveja, burberryruutua, ulstereita, villapaitoja, säärystimiä, karvakauluksia.
On kuuma. Ihmiset tungeksivat viinipöydälle. Emme mene jatkoille We Got Beefin takahuoneeseen koska meillä on nälkä. Kävelemme Stockan herkkuun, shoppaamme korin täyteen, näemme tutun Hesarin toimittajan, hänestä tulee kesällä isä, otamme vielä savutofun, ilman sitä radicchiopasta ei ole mitään, vituttaa, kuuma, ihmiset eivät ole kassajonoissa, vingutamme Visaa.
Koirat ovat aina yhtä riemuissaan kotiinpaluusta, oli poissa tunnin, kaksi, kymmenen, viisi minuuttia.
Kaikki on taas hyvin, kotona. Huomenna on vapaapäivä kaikesta, paitsi koiranulkoilutuksesta, mutta se onkin mukavaa, ihanaa, suloista. Ja gradun otsikko pitää miettiä. Kivaa. Otsikoiden miettiminen on haastavaa. Toisin kuin seisoskelu gallerioissa. Siellä ei osaa sanoa edes yhtä öötä.
Sähköposti on täynnä ihmisten Kyoto-paitatilauksia. Ovathan ne komeita! (Jos joku tästä intoutuu, voi laittaa spostia sivussa olevaan osoitteeseeni... paitoja ollaan tekemässä pian uusi tilaus, vanhat ovat kohta loppuunmyydyt.)

6 Comments:

Blogger Jessamine said...

Hassua, mutten olisi kai edes huomannut ulkoasun vaihtumista ellet olisi maininnut. Veloenaa lukee vain lukeakseen, ei katsoakseen taustavärejä.
Tai sitten minä olen valikoivasti sokea.
Sininen on kyllä kiva. =)

18/2/05 08:21  
Blogger Timo said...

Mitäs tuon Kyoto-paidan selkäpuolella lukikaan. Minun piti oikein kirjoittaa blogimerkintä aiheesta ja asian vierestä, mutta unohdin itsensä jutun juuren.

19/2/05 15:58  
Blogger Timo said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

19/2/05 20:37  
Blogger Timo said...

Poistin ktekstin, joka meni vahingossa väärän blogin kommenttipalstalle. Muistan nyt sen t-paidan tekstin: "Kyoto - less is more." Tuosta "less is more" -lentolauseesta kirjoitan pienen merkinnän jahka mieleni on tarpeeksi lennokas.

19/2/05 20:42  
Blogger Timo said...

Pehoittelen lyöntivirheitä. Menen juomaan teetä. ;(

19/2/05 20:42  
Blogger Veloena said...

Joo, mut paidan takana on muutakin kuin "less is more" - nimittäin Protocol TOurin kiertuepäivät bändipaitojen tapaan; eli paikat ja päivät, joissa on pidetty kansainvälinen ilmastokokous ja sopimuksen ratifioineiden maiden pääkaupungit ratifioimispäivineen. (Brussels koko EU:lle, mitäs sitä kaunistelemaan ;) )

20/2/05 10:17  

Lähetä kommentti

<< Home

<