26.11.04

Huomenna

Hyvänen aika, huomaan huomenna olevan älä osta mitään -päivän.
Joka vuonna päivä on hurahtanut minulta ohi ja jälkeenpäin olen harmikseni todennut ostaneeni jotain oikein isoa ja kallista (siis köyhäilyperspektiivistä; tietenkään en voi koskaan ostaa semmoisia pösöjuttuja kuin autoa, turkkia, untuvatoppatakkia tms. mutta... yksi vuosi ostin UFFista paidan, toisena vuonna jonkun tosi hyvän cd:n, kolmantena Wolfordin kalliit merinovillasukkikset ja niin edelleen).
Nyt olen onneksi jo tänään tajunnut, että kyse on todellakin huomisesta. Eläimille pitäisi ostaa matolääkkeet syksyn rutiinimadotusta varten, mutta odottakoon lauantaihin. Ruokaa näyttää kerrankin olevan tarpeeksi kaapissa, kiitos Punnitse & Tuhlaa -keikan. (20,90 euksua; aika paljon hillitympää meno siis kuin viime viikon melkein viidenkympin saldolla...)
Likoamassa lojuu 7 pavun sekoitus, josta varmaan riittää näreksittävää koko viikonlopuksi, etenkin kun mies on lähdössä viikonloppuekskursiolle exäni luoksi Keski-Suomeen ja kotona olemme vain eläimet ja minä. Kylläpä maailma on pieni ja sisäsiittoinen.
<