1.10.04

Neuroilua

Odotan siippani soittavan, mutta mitään ei kuulu. Hänen piti soittaa puolitoista tuntia sitten. En pidä puhelimista, joten olen päättänyt itse olla soittamatta. Sekoitan tahinasta ja nestemäisestä makeutusaineesta halvaa ja näreksin sitä neuroillen.
Olemme menossa Hämeentien Hobby Hallin poistomyymälään ihmettelemään taakkapyöriä. VOi olla, että Dodolle ostetaan taakkis. Ihmeellinen elämä. Hiukan hävettää, että olen joskus aiemminkin käynyt tuossa myymälässä: HH:n tuotteet eivät oikein edusta kulutusideaaliani. Kävin etsimässä sieltä teflon-kattilaa, mutta kaikki oli kovin laadutonta ja mielestäni jopa kallistakin (yleensä ostan kaiken käytettynä ja huonekalutkin dyykkaan jätelavoilta).
Samalla aion käydä Annalassa kuopsuttamassa vähän aaria, joka on vuokralla Hyötykasviyhdistykseltä. Tai pikemminkin riistämässä. Kuopsuttelun aika on tältä vuodelta ohitse. Nyt otetaan vain tuotteet haltuun... palstalla kasvaa mm. mangoldia, lehtikaalia ja retikkaa joita aion rahdata kotiin jo aiemmin hallalta turvaan korjattujen kurpitsojen seuraksi.
aa, nyt puhelin soi, menoksi!!

<