7.9.06

Kello kolme kaikki hyvin

On fakta, että mitään ei saa nyt aikaiseksi. Viattomat yritykset pyöräretkeen ja käynti hallissa viettävät epäilyttäviin kahviloihin ja asuntoihin. Asunnon sotku ei haittaa. Karpalomehua tulee juotua monta lasia päivässä.

Satunnaisiin velvollisuuksiin, kuten iltatyövuoroon tai tekstiviestiin joka on pakko hoitaa, suhtaudutaan puolittaisina maailmanloppuina. Ei, miksi nyt. Niistä selvitään hengissä ja riemuitaan tuosta ihmeestä. Tässähän selvitään mistä vain.

Kaiken lisäksi UFFista löytyy melkein tiikerikuvioiset uimahousut Vompille, joka nyt tietenkin vihitään vesijuoksijoiden lahkoon. Huomenna uimastadionilla on kuutamouinti, ja siellä pitää olla uikkarit jalassa. Olen kyllä kuullut, ettei siellä uitua saa, mutta että ulkotulet roihuavat ja kynttilät luovat lämpimän valon kehiään. Ja altaan vesi on lämmin, ja kesä loppu.

Muistan taas kerran, miksi olen enimmäkseen laiska karhu kirjoittamaan. Se johtuu siitä, että kello kolme kaikki on hyvin, en ole juonut tippaakaan mutten myöskään oikein päässyt ylös sängystä. Olen kyllä pukeutunut, mutta vaatteet ovat jo kerinneet hukkua keskelle sekasotkua. Kissa karjuu ruokaa ja saa sitä.

Eikä kukaan muista sen pissineen ovensuuhun ennen kuin on liian myöhäistä ja kusi on imeytynyt lankkuihin, lankkujen pinta tahmea, sanoo krits kengissä kun viimein selvitään ulos.
<