26.2.05

Testejä...

Kun töissä ei ole muutakaan tekemistä, voi tehdä testejä... jostain syystä Blogger ei anna minun maalata tänne sitä tuloslaatikkoa, jossa kerrottaisiin kuinka sisäänpäinkääntynyt, oman kulttuurini luova ja esteettisestä maustani ylpeä otus olen. No, jos joku ei sitä vielä osannut päätellä, niin voi voi.
Samasta paikasta löytyy Big Five personality test, jossa on yli kaksisataa kysymystä. Sen tuloksia en maalaa tänne, koska ne vievät hitosti tilaa. Kerrankin riittävän pitkä ja huolellinen testi. Inhoan kahdenkymmenen kysymyksen pimeään hakuammuntaa.
Testit ovat kummallinen juttu. Jotkut rakastavat niitä selvästi tosi paljon. Itse pidän vain joistain testeistä. Miten olisi suhtauduttava siihen, että on perfect girlfriend, kun siippa kuitenkin valittaa, että irvistelen liikaa? Tai kuinka ottaa se asia, että antiikin jumalista olisi Morpheus? Tai että oma maaginen kyky on eläimille puhumisen kyky... Ääh. Eihän sellainen kerro mitään.
Leikittelen ajatuksella, että täyttäisimme Kissan kanssa itsestämme Big Fiven, ja sitten tekisimme sen toisistamme niin kuin toisemme näemme. Täydellinen epätoivon ja perheriidan aiheen konstruointi...
<