29.1.05

Höpöjä ja fiksu linkki

Aamu ei ala kivasti - ulkona on aika runsaasti lunta pyöräilyä ajatellen, ja työmatkaan menee huimaavat 45 minuuttia eestaas liukastellen ja jopa keskuspuistossa kahden ladun välissä pyöräillen... niin urheilullinen ja sisukas en sentään ole, että väittäisin nauttivani moisesta crossailusta. Etenkin painaessa lumen läpi keskellä skuuttaa meinaa usko pettää.
Mutta a vot, töissä voi surffaa. Kollega näyttää Rubikinkubistiset sivut, tulee sähköpostia Malin matkapäiväkirjasta, jota voi lukea Dodon sivuilta.
Alkaa hölmöin nettiaddiktio-kilpailu. Onhan Zookeeper teille tuttu? Se on veikkaukseni.

2 Comments:

Blogger Jani said...

“Alkaa hölmöin nettiaddiktio-kilpailu. Onhan Zookeeper teille tuttu? Se on veikkaukseni.”

No niin, miten minä nyt saan mitään tekstiä enää tänään aikaiseksi? Ja Avara luontokin alkaa kohta, ja minä vain nakuttelen palikoista koostuvia virtuaalieläimiä jonoihin.

Tosin tämähän nojaakin klassiseen ja toimivaksi havaittuun Tetris/Coloris-ideaan. Justsopivastin linkittämä High wheels on hieman omaperäisempi, mutta myös melko addiktoiva.

29/1/05 18:42  
Blogger Veloena said...

Joo, mut eihän Tetris tuohon verrattuna ole mitään! Tetris-palikoilla ei ole hätääntyneitä ilmeitä niiden kadotessa. Ja zookeeperin musiikkikin on silkkaa pokea. Puhumattakaan siitä, mikä on rankaisu pelin päätyttyä: sättivä työnantaja! Siistii. No joo, ystäväni, joka oli Lippupalvelun puhelinpalvelussa töissä ja joka minuun tämän tartutti, kertoi, että toisinaan Lippupalvelun jonot ovat vain sitä, että teinit nakuttavat zookeeperiä silmät päässä seisoen ja huutavat toisilleen: "Vastaa sä, enkat tulossa!" Kuinkahan monessa muussakin puhelinpalvelussa odottakaa hetki kuunnellen Vivaldin neljää vuodenaikaa on ihan vaan zookeeperin ja kaverien ansiota?

29/1/05 20:56  

Lähetä kommentti

<< Home

<